Alcudia
Door: Ilse
Blijf op de hoogte en volg ilse
18 Juli 2012 | Spanje, Alcúdia
Hier zit ik dan, op het dak van mijn hotel en bericht te schrijven voor waarbenjij.nu helaas haalt internet het dak niet dus moet ik het er iets later op plaatsen.
Alles gaat met mij goed, ben vrijdag ochtend overgeplaatst naar en heel andere omgeving dus moet hier nu nog erg wennen aan alles en iedereen.
De reden dat ik ben overgeplaatst is omdat in mijn vorige hotel te veel Nederlandse entertainers zaten, we zaten met 10 entertainers terwijl het hotel voor 6 entertainers betaald. Kortom ik was te veel en moest weg. In het hotel waar ik nu zit hadden ze iemand nodig die verantwoordelijk en georganiseerd is, ik blijkbaar. In dit hotel zit ik samen met een Engels meisje Pascale. Het gaat hier allemaal heel relax vergeleken met mijn vorige hotel. Er is een programma dat we met z'n 2 e draaien en er zijn heel weinig mensen die mee willen doen aan activiteiten in het hotel. Vandaag heb ik dan ook de back stage opgeruimd omdat het echt een rommeltje was en zo weet ik sneller waar alles ligt als ik het ff opruim.
Verder woon ik dus op het dak van het hotel, bovenop is een klein appartement gebouwd wat ik samen met Pascale deel. Foto's van het uitzicht komen uiteraard op Facebook.
Donderdag avond was mijn laatste avond bij gardens en toen ben ik na de show door mijn team in het water gegooid als afscheid. Vrijdag avond ben ik samen met Pascale naar de bananenclub geweest om daar uit te gaan. De bananenclub is een grote disco in alcudia. Ik heb daar veel mensen van de omgeving leren kennen en ook wat klasgenootjes gesproken.
Mijn Werktijden zijn hier echt superrelaxt.
11.00-12.00 sport
12.00-13.00 sport
13.00-13.30 fun4all
13.30 fundance ( heb ik in het programma gegooid, 5 minuten dansje aan het zwembad met de gasten
15.00-16.00 miniclub
20.15 minidisco voorbereiden
20.30-21.00 minidisco
21.30-22.00 bingo
22.00-23.00 show/ externe show
23.00-00.00 quiz
Op zaterdag heb ik vrij, afgelopen zaterdag ben ik met shannon, werkt in een hotel hier vlak bij, naar het zwembad van de buren geweest. Het hotel naast mijn hotel heeft een jacuzzi en super fijne ligbedjes dus daar hebben we lekker gerelaxt.
Mijn adres is:
Apartementos sol de alcudia
C/tortola s/n
07400, pto. de alcudia
Volgende week komen mijn ouders!
Mocht jecwat willen opsturen kan je het ook natuurlijk aan hun afgeven..
Veel liefs Ilse
24 Juli 2012 - 19:06
Alie:
Hallo Ilse,
Mooi verslag, ga zo door en laat ons mee genieten van je doen en laten.
Familie van mij zit op dit moment in Alcudia Apartementen Belleveu tot zondag aanstaande.
Hoop dat zij ook een leuk animatie programma hebben.
Succes verder met jou werkzaamheden.
Groetjes, Alie -
24 Juli 2012 - 21:22
Ome Ger En Tante Margriet:
Leuk om je verslagen te lezen. We merken dat je het naar je zin hebt. We hopen dat dat zo blijft. Het zal wel een moeilijke tijd worden als je ouders er zijn, maar daar sla je je wel weer doorheen. Je moet maar zo denken, die oudjes moeten ook eens wat van de wereld zien! Doe ze in ieder geval de groeten van ons wanneer ze er zijn en geef vooral je vader een goede begeleiding.
Veel succes nog met je stage en vooral veel plezier!
Ome Ger en Tante Margriet